pondělí 3. dubna 2017

Slunce, ovar, slivka, mikina na celý dlouhý rok a další...

Víkend ve znamení červnového počasí jsme strávili s tetou Jíťou alias mojí sestrou. Sobotní procházka po Kanicích s nafocením prototypu vpínací mikiny do kabátu byla větrná a Emilka nespolupracující, ale nějaké fotky vznikly :-) Mučení dětí raději nezveřejňuji... Mám už jednu fleecovou, ale materiál není to pravé ořechové. Zkusila jsem tedy warmkeeper - příjemný, hřející a dobře se z něj šije. Tak budu mít dvě na střídačku. Mikina jde vepnout do kabátu nebo nosit se zvláštní vsadkou v přechodném období nebo letních chladných dnech. Má prodlouženou kapuci a překryt límce s dvěma řadami patentů. Ty umožňují límec zapnout jak v kabátu/se vsadkou, tak při samostatném nošení a zajistit si tak teplý krk, i když je tam hlava mimiňáka (Emce říkám něžně "tankistka"). Ségra odpoledne koštovala pálenky na našem dvoře, dali jsme si ovárek a chytali bronz :-D Díky sousedé! 


V neděli jsme vyrazili do bazénu a na Kamenný vrch - chtěli jsme ještě stihnout koniklece, ale těch pár slunečných a teplých dní jim dalo zabrat, takže jsme tu krásu mohli už jen tušit dle neuvěřitelného množství odkvetlých kousků a pár zbylých fialových jedinců. Každopádně i tak to byl fajn výlet, Julka ho oddrandila na motorce a spala celou noc ve své posteli :-) Jupí!


Živnostenský list jest doma! Takže to brzy otevřu veřejně, ještě dolaďuji nabídku. Vlastně bych řekla, že to papírování a všechny vizuální záležitosti okolo zaberou úplně nejvíc času, zlaté šití :-D 
Zítra předávám nezateplenou vsadku na přání do téhle parádní bundy! Proč mi k ní ladí papuče?!?! :-D Moc se mi to líbí - černá byla od zákaznice dobrá volba.


Žádné komentáře:

Okomentovat