středa 20. března 2019

Když děti rostou, děláte pořádek v zásobách zbytků látek a sluneční lázeň nabíjí baterky...

Chystáme se ještě na sníh, ale doufám, že to bude taková ta parádně slunečná, jarní dovolená na sněhu - opalovací krém a sluneční brýle nezbytné 😎 A kdyby ne, nevadí, vybavení a nápady s sebou do každého počasí (má na starosti tentokrát můj muž). Přebuz, krásný konec světa, tak uvidíme.

Už dva týdny u nás probíhá jarní řádění po domácnosti a další zpracování zbytků látek - Juli vyrostla, Emilka taky, takže část oblečení se přesunula od starší k mladší a nedostatek spodního prádla pro Juli vyřešen během 14 dnů z roztříděných zbytků. Střih jsem obšlehla podle senzačně padnoucích kalhotek, které holky dostávají od baJany. A pro Oli taky něco, přechodová kombinéza pod nosící bundu nebo do slunečních paprsků, něco takového mi po holkách chybělo a ten zbytek svetroviny ulovený ve výprodeji se využil do mrtě. 

 

Každopádně minulý víkend i dnešní den jsme se pro jistotu v paprscích vykoupali. Nedělní tvůrčí a rozehřívací procházka okolo Kanic - studánková víla přivolávající do studánky nad Kanicemi vodu, která už přes dva roky neteče.... A dnešní výlet se školkou - první jarní den - házení Morany do Svitavy... A po školce hřiště a obdivování jarní krásy na zahrádce... Přece jen ty paprsky jsou opravdu blahodárné ☀


Žádné komentáře:

Okomentovat