úterý 19. dubna 2016

Nové šité přírůstky...

Za poslední týden nám doma přibyly nějaké nové šité přírůstky. 

Julince jsem ušila dlouho nastříhané jednoduché šaty a myslím, že je vyzkouší o víkendu na oslavě pradědových 80. Pak jsem se rozhodla, že ještě jedny, o číslo větší, softshellové kalhoty se upotřebí, tak je má do soupravy s novou vestou. Já bych té modelce občas dala korunu, když vidím ty její oči!


Dále vypustím do světa dvě sukně z teplákoviny na přání.


A v neposlední řadě jsem se odhodlala a dnes spíchla druhou hračku pro "miminko". Moc děkuji Báře Lochtě, že se podělila o střih z Marina Quilt na tento úžasný japonský balonek. Je to hrozná piplačka, ale výsledek je super :-) 



4 komentáře:

  1. Nemáš zač:)Ta kapičková látka je geniální, mám ji taky a líbí se mi čím dál víc. A ty oblečky jsou parádní, píšu si do wishlitu overlock:) Jo, Nicol, prosím Tě, kde sháníš ty dřevěné kroužky? V Tišnově mají všude jen lakované:( Dík..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Stoklasy nahoře mají i nelakované, jen musíš najít správnou tubu, visí to v tubách nahoře u schodů pod prvním oknem. Jsou to klasické na garnýže, mohly by být pro ty hračky trochu větší, ale stačí to.

      Vymazat
    2. A do wishlistu si dej radši dražší kvalitní overlock (no nevím, který to je :-D, snad takové ty za 20 000 :-o)... sice mi ten Singer opravili, ale záruka se nevztahuje třeba na šroubky, takže spodní nůž si prostě už asi nevyměním (nevlastní taťka mi ale slíbil, že to vezme chlapům do práce, že by to mohli zvládnout odvrtat nebo něco, tak snad jo) - ty šrouby jsou tak měkké, že je utavíš obyčejným šroubovákem...

      Vymazat
  2. A jo, tak to se načekám ještě dýl než jsem čekala :( Je to věčný boj s tou kvalitou.. A moc díky za tip na kroužky, hned tam asi jedu ..

    OdpovědětVymazat